Gymfestijn Nieuw-West

Beste ouders en kinderen,

Wil je iets leuks en sportiefs doen in de meivakantie? Kom naar het Gymfestijn Nieuw-West 2014 op woensdag 30 april in Sportcentrum Ookmeer! Het Gymfestijn is een gym- en turnevenement voor kinderen tussen 6 en 12 jaar waar je kunt trampolinespringen, freerunnen, acrogymmen, streetdancen, ritmisch gymmen en nog veel meer! Het is in een echte turnhal die meestal gereserveerd is voor selectieturnen. Daarom is het een mooie kans voor jullie kinderen om mee te doen! Om mee te doen moet je zelf je kind inschrijven via http://www.amsterdam.nl/kunst-cultuur-sport/sport/evenementen-clinics/gymfestijn-nieuw/. De inschrijftermijn is verlengd tot en met zondag 27 april. De ouders kunnen op de tribune blijven kijken, in het café van het sportcentrum of in de speciaal ingerichte informatiehoek. Voor broertjes en zusjes onder de 6 jaar hebben we een speciale peuter/kleuterhoek ingericht om ook lekker te leren bewegen!

Tot volgende week!

flyer Gymfestijn-page-001flyer Gymfestijn-page-002

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.