Verhuizen springen in Noord

Vlak na de zomervakantie gaan we verhuizen naar een nieuwe gymzaal in Amsterdam Noord.

Vanaf 2 september kun je op dinsdag tussen 17:00 en 20:00 uur komen trampolinespringen bij Veerkracht in de gymzaal van IKC Noordrijk, aan de Braeburnstraat 1 in Amsterdam Noord.

Het lijkt ons goed naar een nieuwe gymzaal te gaan, waar de gymzaal, de toiletten en kleedkamers allemaal nieuw zijn. De Braeburnstraat ligt in een nieuwe wijk (De Bongerd) in Amsterdam Noord en we hopen dat er veel kinderen uit die wijk gaan trampolinespringen.

We begrijpen dat sommige kinderen langer onderweg zijn naar de nieuwe gymzaal en voor anderen zal het gewoon een andere route worden om te gaan springen. Indien u daarom het lidmaatschap wenst op te zeggen kan dat tot 1 oktober 2014, dan krijgt u de contributie voor de 3e periode 2014 weer terug.

Willen de ouders, van kinderen die om 17.00 uur springen, om 16.45 uur mee naar binnen komen om te helpen met het opzetten van de trampolines?

Willen de ouders, van de kinderen die tot 20.00 uur springen, om 19.55 uur binnen komen en helpen om alles weer af te bouwen en in het toestellenhok te plaatsen?
De zaal is om 20.15 uur weer verhuurd en dan moet hij dus weer helemaal leeg zijn.

P.S. De eerste 2 lessen, na de vakantie, zijn nog in de oude gymzaal aan de Kampina 5 in Amsterdam Noord.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.