1e team wedstrijd

Een nieuw seizoen een nieuwe wedstrijdploeg. Dus togen we 8 oktober met twee debutanten een een oudgediende naar Alkmaar voor de eerste wedstrijd van het seizoen

In een ontspannen sfeer zette iedereen zijn beste beentje voor om te laten zien wat ze kunnen. Als eerste was Diem aan de beurt. Hij liet 3 goede oefeningen zien en vergaarde daarmee meer punten dan zijn concurrentie. Als debutant mocht hij dus direct een gouden medaille mee naar huis nemen.
Femke was daarna aan de beurt. Zij mocht in een hogere divisie dan vorig jaar laten zien wat ze waard is. Ook zij liet 3 keurige oefeningen zien. Helaas bleek op het laatste moment cody nog niet stabiel genoeg voor de wedstrijd waardoor deze vervangen moest worden door een sprong met een veel lagere moeilijkheidswaarde. Dit gemis in moeilijkheid zag je terug in de uitslag Femke werd 7e
Tot slot was het de beurt aan onze tweede debutant, Willemijn. Zij zette 3 goede oefeningen neer. In de laatste oefeningen maakte ze een klein foutje. Dit koste haar een halve punt in de moeilijkheid. Desondanks eindigde Willemijn op een mooie 6e plaats.

Met een tas vol ervaring, een gouden medaille en wat aandachtspunten om verder op te trainen keerden wij tevreden huiswaarts.

IMG-20221008-WA0002

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.