Uitje Jumpsquare

De week voor de kerstvakantie vlogen de kerstborrels en-diners je om de oren. Bij Veerkracht wilden we niet achterblijven en ook iets gezelligs doen voor de kerst. We wilden dit echter wel op onze eigen springerige wijze doen. Het werd een uitstapje naar Jumpsquare Amsterdam. Hier kon een ieder zich een uur lang uitleven op alle trampolines die daar ter beschikking staan.

19 december waren onze reguliere lessen geannuleerd om vrij te gaan jumpen bij Jumpsquare Amsterdam. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar uiteindelijk hadden we een mooie opkomst van ruim 25 personen. Er waren geen opdrachten. Iedereen mocht, binnen de regels van het park, doen wat hij wilde. Aan de vele positieve reacties die we achteraf kregen te merken, was dit een groot succes.

Wil je nog een keer springfun bij Jumpsquare Amsderdam, vermeldt dan onze code “Veerkracht” bij je reservering pak zelf een korting en jump voor je club

IMG-20221219-WA0002

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.