Diploma springen en Onderlinge Wedstrijd 2023

12 februari was het dan weer zover. Het halfjaarlijkse diploma springen. In een gezellig met ouders en andere belangstellenden gevulde zaal konden de springers laten zien wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben.

De springers lieten allemaal op hun eigen niveau een uit het hoofd geleerde oefening (serie van 10 sprongen) en een zogenaamd technisch element zien. Voor het goed uitvoeren hiervan ontvingen de springers een diploma. Voor sommigen was het zo spanend dat er een traantje moest worden weggeslikt op enkele sprongen niet helemaal goed lukten. Gelukkig was de jury mild en gunden ze deze springers een herkansing. Het applaus dat iedereen voor zijn prestaties ontving maakte veel goed. Toen bleek dat iedereen het gewenste diploma had behaald, was alle spanning vergeten. Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde diploma’s

diploma

Deze editie van het diploma springen was ook gelijk een onderlinge wedstrijd. Dus deelde de jury naast diploma’s ook punten uit voor hoe entjes, in het midden en moeilijk de gesprongen oefeningen waren. Diegene die in zijn leeftijdscategorie de meeste punten vergaarde mocht een mooie medaille mee naar huis nemen.
We feliciteren onze nieuwe kampioenen:
In de categorie Jong talent (beginners <12 jaar) Ravith
In de categorie Pupillen (<12 jaar) Diem
In de categorie Jeugd (12-14 jaar) Silas
In de categorie Senioren (>18 jaar) Lisa
Tot slot was er nog de grote wisselbeker voor het netheidklassement. Hiervoor worden alleen de cijfers voor netjes en in het midden springen gerekend. Dit jaar ging deze prijs naar Diem.

Hier
 is de volledige uitslag van de onderlinge wedstrijd van Veerkracht van 2023.
onderlinge

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.