2e divisie springers naar NK voor teams

11 november vond de tweede plaatsingswedstrijd voor teams plaats. Deze wedstrijd werd vooral spannend doordat het tweede divisie team door een administratief probleem geen teamscore kreeg. Toen dit probleem na de wedstrijd was opgelost bleek dat het team over de twee plaatsingswedstrijden voldoende punten had gehaald om ook mee te doen met de NK voor teams, welke 16 december jl. plaats had in Oss.

Het beloofde een lange dag te worden. Oss ligt namelijk niet om de hoek en we moesten al om 8.30 uur aanwezig zijn terwijl de eventuele finales pas om 16.00 uur gepland stonden.

Omdat de springers in verschillende blokken waren ingedeeld, hadden we niet echt een team gevoel. Diem was als eerste aan de beurt. Bij het inspringen ging het heel goed. Ook de verplichte oefening ging naar behoren. Alleen bij de keuze oefening raakte Diem in de war en beëindigde hij zijn oefening vroegtijdig. Daarna was het de beurt aan Femke. Die naar verwachting presteerde en twee keurige oefeningen sprong.  Tot slot mocht Etienne zijn kunnen laten zien. Hij wist boven zichzelf uit te stijgen en sprong een persoonlijk puntenrecord!

Helaas kon dit goede resultaat het punten verlies van de mislukte oefening niet compenseren en vonden we onszelf terug op de laatste plaats van het klassement.

Met een rugzak vol ervaringen gaan we ons nu voorbereiden op de individuele competitie van het aankomende voorjaarIMG-20231216-WA0002

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.