Trainen

Trainen bij T.V. Veerkracht
Voor iedereen is het mogelijk om sprongen te leren op de grote trampoline. Eerst worden de basissprongen aangeleerd, daarna de buik- en rugsprongen. En als je deze beheerst komen de salto’s aan de beurt.

T.V. Veerkracht is een kleine vereniging met ongeveer 50 leden. Wij trainen op twee locaties in Amsterdam, te weten Amsterdam West op maandagavond en donderdagvond en in Amsterdam Noord op dinsdagavond. In het bovenstaande menu vind je de exacte adressen en tijden. Op elke locatie staan drie trampolines en mogen maximaal 12 kinderen springen.

Proeflessen
Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend twee proeflessen te volgen. Klik hier om je aan te melden voor een proefles. Je kunt ook een e-mail sturen naar secretariaat@tvveerkracht.nl

Voor trampolinespringen moeten sportsokken worden gedragen, verder volstaat een t-shirt met korte broek of legging of een turnpakje. Voor de veiligheid is het ook belangrijk om geen sierraden te dragen en lange haren (zowel voor jongens als meisjes) uit het gezicht vast te binden.

Na afloop van de proeflessen beslis je of je lid wilt worden en bevestig je dit aan het secretariaat. Na deze bevestiging, kun je lid worden of wordt je op de wachtlijst gezet. Op het moment dat er een plaatsje vrij komt ontvang je dan bericht van ons.

Reacties zijn uitgeschakeld.