Trainen

Trainen bij T.V. Veerkracht

Voor iedereen is het mogelijk om sprongen te leren op de grote trampoline. Eerst worden de basissprongen aangeleerd, daarna de buik- en rugsprongen. En als je deze beheerst komen de salto’s aan de beurt.

T.V. Veerkracht is een kleine vereniging met ongeveer 50 leden. Wij trainen op twee locaties in Amsterdam, te weten Amsterdam West op maandagavond en donderdagvond en in Amsterdam Noord op dinsdagavond. In het bovenstaande menu vind je de exacte adressen en tijden. Op elke locatie staan drie trampolines en mogen maximaal 12 kinderen springen.
Proeflessen

Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend twee proeflessen te volgen. Stuur een e-mail naar secretariaat@tvveerkracht.nl om je aan te melden voor een proefles. Voor trampolinespringen moeten sportsokken worden gedragen, verder volstaat een t-shirt met korte broek of legging of een turnpakje.

Na afloop van de proeflessen ontvang je een inschrijfformulier. Zodra dit inschrijfformulier in ons bezit is, kun je lid worden of wordt je op de wachtlijst gezet. Op het moment dat er een plaatsje vrij komt ontvang je bericht van ons.

Reacties zijn uitgeschakeld.